Site logo
Made in Latvia

Saules sveces SIA

Baznīcas iela, Liepāja

apraksts

2013. gadā sāku vērst plašumā savu darbošanos, un tapa piedāvājums iegādāties sveces jau lielākam cilvēku lokam.
Laiks un Daba ir mani sabiedrotie sveču tapšanas procesā, „Saules Svecēs” atradīsiet gan koka bluķīšus, gan akmeņus, kādam tuvāks, iespējams, būs Baltijas dzintara pieskāriens. Sveces sevī nes arī manas mammas mīlestību uz dārzu un ziediem. Mammas dārzā ievākta lielākā daļa sveču dekorēšanā izmantoto augu un ziedu.

Katra svece – roku darbs
Produktu radīšanas process sešu gadu garumā tika aizvadīts „Saules Sveces” pirmajās "mājās" - Liepājas Amatnieku namā. Lai arī šobrīd darbnīca top citviet, kur drīzumā gaidīsim arī apmeklētājus, Amatnieku nams vēl aizvien ir viena no vietām, kur iespējams apskatīt un iegādāties "Saules Sveces" produkciju.

Manuprāt, svece nav tikai interjera priekšmets. Ļoti tieši sveces būtību izteikusi Māra Svīre savā dienasgrāmatā „Ja pulkstenis nenodos”:
„Svece”
Es degu sevī un radu gaismu sev. Ja gribat, varat nākt manā gaismā un siltumā. Jā, arī siltumā, jo mana uguns ir dzīva. Es nesaucu, bet pieņemu.

Mana gaisma palīdz vientulībā, bet svētkos sniedz, ko nespēj krāšņas lustras un dzirkstošs vīns,- klusumu. Dzīrēs visvairāk pietrūkst klusuma.

Es sastāvu no Zemes, Gaisa un Uguns. Zeme ir mans baltais stāvs. Gaiss – mans gars, Uguns – mana dvēsele. Tā pamet mani tāpat kā cilvēku – izdziestot. Tāpēc pavadu jūs no šūpuļa līdz kapam.

Daba. Uguns. Gaisma
Svētkiem, romantiskiem vakariem, relaksācijai vai vienkārši ikdienas iekrāsošanai un akcentēšanai – tik atšķirīgs var būt aromātisko „Saules Sveču” pielietojums. Sveces, kas tapušas no dažādiem izejmateriāliem un kuru dekorēšanai izmantoti Liepājas puses pļavās vākti augi, ne vien sasildīs sirdi, bet arī priecēs acis . Piedāvājumā pieejami dažādi aromāti, kuri piepildīs telpu ar patīkamu smaržu. Sveces ir roku darbs, tapušas ar īpašām rūpēm un mīlestību.

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.