Site logo
Made in Latvia

ANVI AM SIA

Ernesta Birznieka-Upīša iela 23, Rīga, LV-1011

apraksts

SIA „ANVI AM” nodarbojas ar tautas tērpu ražošanu gan kolektīviem, gan arī individuālajiem pasūtītājiem. Ir pieejama arī tautas tērpu nomu. Uzņēmuma meistari, izmantojot dažādus etnogrāfiskos materiālus un kolekcijas, prasmīgi izgatavo tautas tērpus atbilstoši jebkura Latvijas novadu tradīcijām.
No senčiem vairākās paaudzēs ir mantotas zināšanas par aušanas, šūšanas, ādas apstrādes un rotu darināšanas paņēmieniem un to īpatnībām dažādos Latvijas reģionos. Tā vēl šodien tiek radīti etnogrāfiski tautas tērpi, ar kuriem apliecināt savu piederību konkrētam apriņķim.
Tautas tērpi attīstās līdzi laikam. Šodien daudzi izvēlas mūsdienīgus apģērbus, kurus iedvesmojuši tautas tērpi, gan ikdienai, gan svētku reizēm un dažādu pasākumu vadīšanai. Tautas tērpu tradīcija apliecina latviskumu un tautas pašapziņu.
Mēs esam skaista nācija, jo mums ir skaisti tautastērpi, kurus mākam nēsāt ar cēlumu un staltu stāju.

darba laiks

Pēc vienošanās.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.