Site logo
Made in Latvia

SIA Asteri.lv

Pulkveža Brieža iela 4, Rīga, LV-1010

apraksts

Asteri.lv ir mājas tekstilizstrādājumu brends, kas ražo gultasveļu no dabīgiem audumiem (kokvilna un satīns) mazajiem un lielajiem, visu nepieciešamo bērnu gultiņām, gultas pārklājus un dekoratīvus spilvenus, ūdensnecaurlaidīgus virs matračus, pledus, utt.
Visi izmantotie audumi ir sertificēti ar OEKO-Tex Standard 100 un ir droši pat vismazākajiem klientiem, jo Asteri.lv brends, rupējamies par veselību, labsajūtu un dabiskumu.
Lielākā Asteri.lv SIA brends produkcijas daļa ir ražota pēc pasūtījuma, un tam ir vairāki iemesli:
• netiek glabāti lielu audumu daudzumi un tādēļ audumi vienmēr ir "svaigi", tikko no ražotāja- produkcija nav ilgi glabāta noliktavā, nesatur lieko mitrumu, putekļus utt.
• katrs klients saņem tieši to, ko grib, ievērojam visas nianses un visus sīkumus, ko prasa klients, krāsa, izmēri, detaļas, izšuvumi, utt.
• katrs pasūtījums ir unikāls - viss tik ražots ar rokām un no sirds, lai katra iegādāta lieta būtu skaista, ideāli padarīta, un uzpildīta ar viņu labajām emocijām.

ātrā saziņa

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.