Site logo
 

Engineering for children SIA

Tērbatas iela 33 - 3, Rīga, LV-1011

apraksts

Uzņēmums ir radījis tādus izglītojošus materiālus kā grāmatas Jacinobooks un mājaslapu www.professorjacino.com, kur pieejami digitālie mācību materiāli – animācijas video par pārtikas produktu ražošanu un zināšanu pārbaudes testi. Turklāt, lai palīdzētu bērniem koncentrēties uzdevumiem un apgūt jaunas prasmes, sadarbībā ar Wooly Organic radīta organiskās kokvilnas lelle – pinot tās matus, bērnam tiek attīstīta sīkā motorika, kas ir būtisks priekšnoteikums citu prasmju attīstībai.
Uzņēmuma jaunākais piedāvājums ir grupu apmācības bērniem, kurās radošā veidā tiek apgūtas produktu ražošanas tehnoloģijas, saņemot inženiera sertifikātu!
SIA “Engineering for children” mērķis ir rosināt bērnu, jo īpaši bērnu ar invaliditāti un garīga rakstura traucējumiem, vēlmi apgūt un pilnveidot STEM (science, technology, engineering and mathematics) zināšanas un prasmes.

ātrā saziņa

 

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.