Site logo
Made in Latvia

T.K. Bērnu sedziņas

Valmiera, LV-4201

apraksts

Piedāvāju iegādāties ar mīlestību tamborētas un adītas lietas bērniem, kas gatavotas no kvalitatīva kokvilnas diega. Ikvienam valdziņam tiek pievienots daudz mīlestības, atbildības un sirdsiltuma, ko noteikti jutīs ikviens mans mazais klients.
Tamborēšana un adīšana ir mana sirdslieta jau no bērnības, tāpēc varu droši teikt, ka mans hobijs šobrīd ir mans darbs,kas piepilda manu dzīvi ar prieku.
Pati esmu lieliska dēliņa mamma un sākotnēji mazos rotaļu draugus un sedziņas sagādāju viņa priekam un praktiskai lietošanai. Ejot pastaigās un satiekoties ar citām mammām un mazulīšiem, saņēmu komplimentus par darbiņu kvalitāti, krāsu izvēli, rūpīgo materiālu izvēli, un citas mammas arī vēlējās iepriecināt savus mazulīšus ar manis radītajiem darbiņiem. Šobrīd piedāvājumā ir tamborētas, adītas bērnu sedziņas ar divu veidu izmēriem- 70/80cm un 80/100cm.
No mazajiem rotaļu draugiem piedāvāju Zaķēnu-Mimi, Lācēnu- Bubū un Pelēnu- Sisī. Rotaļu draugus iespējams iegādāties kā grabulīti, gan kā mīļlupatiņu, gan kā tradicionālu rotaļlietu, kuru izmērus esmu īpaši pielāgojusi ērtus bērna rociņas satvērienam.
Svarīgākais, ko mēs varam darīt mūsu bērnu labā- ir viņus mīlēt no sirds, tāpēc, mīļie, dosim viņiem labāko,kas mums ir!!!

darba laiks

Droši zvaniet, sarunāsim.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.