Site logo

SIA INKO LUKSS

Sakaru 17, Ropaži, Garkalnes pag., Ropažu nov., LV-2137

apraksts

SIA INKO LUKSS PIEDĀVĀ:
Zemes transformācija (atmežošana) un ar to saistīto izmaksu samazināšanu. Meža zemes transformācija.
SIA INKO LUKSS PĒRK:
 Mežu īpašumus visā Latvijā  Aizaugušas lauksaimniecības zemes  Lauku viensētas ar zemi

Lai pārdotu mežu, tiek veikta meža novērtēšanas konsultācija mežsaimniecības ekspertu uzraudzībā, kuri pārzina, pārdod un pērk mežu ikdienā. Meža
inventarizācijas (taksācijas) izgatavošana ir viens no galvenajiem un primārajiem darbiem apsaimniekojot meža īpašumu. Gan privātpersonas, gan juridiskas personas pārdod un pērk mežu.
Ir dažādi faktori, kas ietekmē meža vērtību – tā platība, mežā esošās koku sugas, cirsmas novietojums, koksnes sortiments, kosnes daudzums, kuru aprēķina kubikmetros uz 1ha platības kā arī attālums no ceļa, koksnes kvalitāte un citi kritēriji. Meža cena var sasniegt līdz pat 20 000 eiro par hektāru, ja meža apstākļu un koksnes kvalitāte tiek novērtēta kā īpaši vērtīga. Visvērtīgākie ir cēlkoku, ozolu un oša koksne, skujkoku meži, savukārt zemākā vērtība visbiežāk ir baltalkšņu audzēm, kuras izmanto kā kurināmo koksni. Meža patieso cenu visprecīzāk spēs noteikt meža speciālisti, kas pārdod un pērk mežu , jo saskaras ar to dienu no dienas.

Ja jūs ir ieinteresējusi meža pārdošana, arī tādā gadījumā ir ieteicams sadarboties ar kādu uzņēmumu, kas pērk mežu. Kāpēc? Tiem, kas pārdod un pērk mežu ir zināms, ka tas ir piņķerīgs process, ja to dara paša spēkiem, jo rūpīgi jāapgūst likumi un noteikumi, kas attiecas uz meža īpašumu, kā arī laicīgi jāparūpējas par nepieciešamās dokumentācijas sagatavošanu. Jūs varat šo procesu atvieglot ar meža ekspertu palīdzību, kas ikdienā pērk un pārdod mežu. SIA INFO LUKSS pērk un pārdod mežu jau 23. gadu un palīdzēs rast izdevīgāko risinājumu jūsu vajadzībām.
Mājaslapas sadaļā PĒRK vai PĀRDOD sadaļā, varat pieteikt savu meža īpašumu jau Tagad!

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.