Site logo
Made in Latvia

RUUTe - dabiskā kosmētika ķermenim

Mārtiņi, Baldones nov., LV-2125

apraksts

RUUTe ir mans, Ineses Vasiļevskas, lolojums. Vārds RUUTe ir cēlies no ārstniecības auga smaržīgā rūta (Ruta graveolens). RUUTe simbolizē dabu, tās spēku, pamatīgumu un saknes, kā arī būšanu šajā laikā un vietā.
Apvienojot racionālo ar mīlestību, senču gudrības ar mūsdienu zināšanām, ir tapusi RUUTe. Šeit es radu līdzekļus sejas un ķermeņa ādas kopšanai ar pļavas ziedu smaržām un dabas spēku. Tas ir radīšanas, izzināšanas, izpētes un ļaušanās process.
Pēc izglītības esmu mediķe. Padziļināta interese par augiem un to iedarbību man radās pirms divpadsmit gadiem, kad sāku apgūt latviešu pirts gudrības un noslēpumus. Augu pasauli esmu iepazinusi arī pētnieciskajā darbā, rakstot maģistra darbu "Latvijā biežāk lietoto ārstniecības augu bioloģiski aktīvo vielu saistība ar šo augu pielietojumu tautas medicīnā".
Esmu apguvusi un turpinu apgūt dabiskās kosmētikas gatavošanu. Tas ir nebeidzams radīšanas process. Mans nodoms un mērķis ir nodrošināt kosmētikas līdzekļu sastāvdaļu dabisko izcelsmi. Augu sastāvdaļas, kuras izmantoju manis gatavotajos līdzekļos, pati audzēju, ievācu Latvijas dabā un ražoju (ekstraktus, izvilkumus, destilātus). Pārējās augstas kvalitātes un dabiskas izcelsmes sastāvdaļas iepērku no uzticamiem piegādātājiem Francijā un Lielbritānijā.
Visi piedāvātie kosmētikas līdzekļi ir mikrobioloģiski testēti laboratorijā, jo man ir svarīga radīto līdzekļu kvalitāte un drošums.

ātrā saziņa

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.