Site logo
Made in Latvia

NutriBoom, sublimēts gards un veselīgs našķis.

Paparžu iela 7, Sigulda, LV-2150

apraksts

KAS IR NUTRIBOOM PRODUKTS un KUR TO IEGĀDĀTIES?
Mēs piedāvājam auksti kaltētus augļus, ogas, dārzeņus un smūtijus. Aukstā kaltēšana ir inovatīva metode, kuras laikā dārzeņi un ogas zaudē visu šķidrumu. Atšķirībā no klasiskās kaltēšanas, kuras laikā produkts zaudē gan savu izskatu, gan uzturvērtību, šī metode saglabā lielāko daļu vitamīnu un minerālvielu, dabiskās smaržas un izskatu, kā arī ļauj produktus glabāt ilgu laiku. Tehnoloģija nodrošina uzturvielu saglabāšanos produktā, kā arī izteiktu garšu, krāsu, smaržu un padara to kraukšķīgu! Nonākot saskarsmē ar ūdeni, tas atgūst savu dabīgo konsistenci. Katra NutriBoom uzkoda un auksti kaltētā smūtija recepte tiek testēta, vērtēta un gala rezultātā iegūta vislabākā garšas un uzturvielu proporcija. Piemēram, mūsu smūtiju receptes ir balstītas uz “apēst varavīksni” principu. Lai rūpētos par savu ķermeni, ir būtiski ēst daudzveidīgu pārtiku, tādā veidā nodrošinot pilnu spektru ar nepieciešamo uzturvielu uzņemšanu. Princips apēst varavīksni (eat the rainbow) ir noderīgs padoms, lai kultivētu veselīgas ēšanas paradumus. Taču ko tieši tas nozīmē?
Augļu un dārzeņu dažādās krāsas liecina par dažādu fitokemikāliju grupu klātbūtni, tāpēc ir vērts tiekties ik dienu “apēst varavīksni”, lai gūtu maksimālu labumu veselībai.
"Varavīksnes ēdienkarte" balstās uz to, ka visi augļi un dārzeņi pēc to krāsas iedalās kādā no piecām kategorijām. Galvenā ideja ir uzturā lietot pēc iespējas dažādāku krāsu augļus un dārzeņus, lai sevi maksimāli nodrošinātu ar visu vērtīgo vielu daudzveidību, noklājot visas varavīksnes krāsas.
Šķir attēlus un iepazīsti "Varavīksnes ēdienkartes" krāsas un to augļu/dārzeņu daudzveidību, ko iespējams uzņemt ar mūsu auksti kaltētajiem smūtijiem!

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.