Site logo
Made in Latvia

"Augu spēks" SIA

Birzīte 153, Viesturciems, Glūdas pag., Jelgavas nov., LV-3003

apraksts

Pašlaik tiek daudz darīts, lai mūsu apkārtējā vide kļūtu labāka, tīrāka, lai mūsu bērnu bērniem būtu pieejami tikpat zaļi meži un tīri ūdeņi, kā tas mums ir pieejams šodien. Arī mēs gribam dot kripatiņu ieguldījuma šajā virzienā, piedāvājot sabiedrībai dabai draudzīgas alternatīvas! Vai tas nav brīnišķīgi, ja vari savā dārzā lietot sev, bērniem un mājdzīvniekiem nekaitīgu augu aizsardzības līdzekli, kas radīts no ķiplokiem? Un kas var būt lieliskāks par dabīgu augu smaržu, lietojot egļu, piparmētru vai upeņu lapu hidrolātu ādas kopšanā?
Uzņēmuma mērķis un ideja ir dot praktisku ieguldījumu bioekonomikas un zaļās domāšanas attīstībā. Uzņēmums ražo produktus, kas ir pilnīgi dabīgi un ir lieliska alternatīva rūpnieciski ražotiem produktiem, kas balstās uz naftas izcelsmes izejvielām.
Uzņēmums ražo 4 veidu produktus - dabīgu augu aizsardzība līdzekli no ķiplokiem, augu (egles, piparmētru, upeņu lapu, ķiploku) hidrolātus, garšvielas no ķiplokiem un sīpoliem, veselīgus našķus no augļiem un ogām. Produktu ražošanai tiek izmantotas vietējas izcelsmes izejvielas, kas tiek izaudzētas pašu saimniecībā un iegādātas no vietējiem ražotājiem. Mūsu produkti ir maksimāli dabiski, nesatur mākslīgas piedevas un satur augu unikālās īpašības koncentrētā veidā.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.