Site logo
Made in Latvia

Līga Nature SPA

Rīgas iela 7 - 25, Valmiera, LV-4201

apraksts

Dabīgi ādas kopšanas līdzekļi Tavam skaistuma rituālam!
Līga Nature SPA būtība ir relaksācija un atjaunošanās caur prāta, ķermeņa, gara un emocionālo labsajūtu. Lai būtu droši, ka sniedzam klientam vislabāko, mūsu meistari arī procedūrās izmanto mūsu pašu radītus un pārbaudītus Līga Nature SPA sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, kuru ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas.
Līga Nature SPA balstās uz 26 gadu pieredzi skaistumkopšanā un darbā ar klientiem, veicot kosmētiskās un spa procedūras. Katrai izejvielai ir savs nolūks, katram produktam sava īpaša, līdz dziļākajai būtībai izstrādāta koncepcija, lai risinātu ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā saskaras gan mūsu klienti salonā, gan citur.

Mūsu misija ir nodrošināt patīkamu, siltu un ērtu vidi, kas liktu justies gaidītam ikvienam, kas pie mums iegriežas. Mūsu darbs ir mūsu aizraušanās, un tas palīdz mums sasniegt izcilību tajā, ko darām! Mēs palīdzam cilvēkiem īstenot šo vienkāršo gudrību – laikus un regulāri rūpēties par savu emocionālo un fizisko labsajūtu, izmantojot dabīgus līdzekļus. Turklāt pierādām, cik tas ir arī patīkami!

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.