Site logo
Made in Latvia
Advertise by Elektrum

Silmachy

"Silmači", Baldone, Baldones nov., LV-2125

apraksts

"Silmachy" ģimenes uzņēmums ir radies Baldonē, mežu un pļavu ieskautajās “Silmaču” mājās. Mēs cienam dabu un tās resursus un esam pārliecināti, ka mazāk ir vairāk.
Ar rokām radām dažādus ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus gan sievietēm, gan vīriešiem, piemēram, šampūnziepes, bārdas eļļas, balzamu rokām un lūpām, pēcskūšanās losjonu un citus produktus.
Visa mūsu produktu ražošana no izejvielu un iepakojuma iegādes līdz produkta gatavošanai un nosūtīšanai klientam ir videi draudzīga. Novērtējot kvalitāti, produkta ilgtspējību un ilgtermiņa rezultātus, "Silmachy" produkti ir rokām gatavoti no Soil Association un Ecocert atzītām, no augiem iegūtām izejvielām, lai sniegtu efektīvu aktīvo vielu iedarbību un izceltu izmantoto augu īpašības katrā produktā.
Mēs apzināti izvairāmies no nevajadzīgu, agresīvu, vidi piesārņojošu izejvielu un iepakojuma izmantošanas. Mūsu kosmētika ir 100% brīva no silikoniem, parabēniem, SLS, sintētiskām krāsvielām un smaržvielām.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.