Site logo

Labirints "Minotaurs" ,lāzertags, izlaušanās spēle

Miera iela, 15, Sigulda, LV-2150

apraksts

Kompānija Poligon 1 ir pirmais un lielākais uzņēmums Baltijas valstīs, kurš specializējas lāzertaga sistēmās.
Pirmais specializētais poligons tika atvērts Siguldā, kādreizējās armijas daļas teritorijā, kur ir saglabājusies vide aizraujošu spēļu, ar plašu militāro arsenālu, rīkošanai. Visi ieroči ir aprīkoti ar infrasarkano staru, kurš nav kaitīgs veselībai. Katrs komandas spēlētājs var izvēlēties sev piemērotāko ieroci, spēles norises vietu (angāru, autoparku, kazarmas, lauku, štābu). Profesionāli instruktori sniegs instruktāžu, apmācīs rīkoties ar spēles komplektu un parādīs apvidu, lai komandas gūtu maksimāli daudz emociju un adrenalīna laikā, kas tiks pavadīts Poligonā.
Jautri pavadīts laiks visai ģimenei - Siguldas labirinta MĪNOTAURS apmeklējums
Iejūties Senās Grieķijas laikmetā un piepildi sapni par labirinta iziešanu! Pārbaudi savus spēkus Siguldas labirintā "Mīnotaurs", kura platība pārsniedz 1000 m² un maršruts, kuru Tev būs jāveic, ir apmēram 714 m. Lai izkļūtu brīvībā, Tev vajadzēs pilnībā uzticēties savām orientēšanās spējām un loģiskajai domāšanai - vai Tev pietiks drosmes iziet visu labirintu, lai uz mūžiem nepaliktu Mīnotaura ieslodzījumā?Par piedāvājumu:

Labirinta "Mīnotaurs" veikšanas laikā Tev būs īpašs uzdevums, kura ietvaros būs jāatrod kontrolpunkti un jāatzīmē tie savā kartē, kuru Tev izsniegs, ieejot labirintā
Ja uzdevums tiks veikts veiksmīgi - Tu iegūsi diplomu
Staigājot pa labirintu "Mīnotaurs" var ne tikai koncentrēties uz uzdevumu vai apgaismības meklējumiem, bet arī jautri pavadīt laiku draudzīgā kompānijā vai romantiskā divvientulībā
Labirinta iziešana palīdzēs pārbaudīt intuīciju, loģiku, orientēšanās spējas un morālo izturību
Labirinta veikšanai nav vecuma ierobežojumi
Labirinta "Mīnotaurs" veikšana būs īsts piedzīvojums visiem
Vai kāro asas izjūtas un adrenalīna pieplūdumu? Tad Tev noteikti patiks kvests, kas norisinās īstā padomju laika slepenajā bunkurā, kur, tumsas un biedējošu notikumu ieskauti, spēles dalībnieki cenšas apturēt pašiznīcināšanās ierīci. Komandai dota tikai viena stunda, lai izglābtu pasauli - katrs dalībnieks saņem lāzertaga ieroci, lai pasargātu sevi un citus un spētu izpildīt glābšanas misiju. Ar adrenalīnu piesātinātākā izlaušanās, kādā jebkad būsi bijis!

darba laiks

  • pr10:0020:00
  • ot10:0020:00
  • tr10:0020:00
  • ce10:0020:00
  • pk10:0020:00
  • se10:0020:00
  • sv10:0020:00

ātrā saziņa

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.