Site logo
Made in Latvia

SIA "Akmeņlauzis"

Daugavpils iela 58, Rīga, LV-1003

apraksts

Ideja par augstvērtīga graudu destilāta brūvēšanu radās Ernestam Otomeram un Krišjānim Putniņam. Par to, ka nepieciešams šāds produkts, kas vienlaikus prezentētu arī Latviju plašākā pasaulē, radās pēc tam, kad no ārzemju viesiem, kas apciemoja mūsu zemi un bija sajūsmā par visu šeit sastapto, ik pa laikam jautāja : "vai latviešiem nav pašiem sava tradicionālā stiprā alkohola?" Tā arī radās “Akmeņlauzis”.
"Akmeņlauzis" ir augstvērtīgs miežu graudu destilāts, kas ir pamatu pamats. Ražošanai attīstītos un pieprasījumam pieaugut tika izstrādātas receptūras dažādu ogu un sakņu uzlējumiem. "Akmeņlauzis" ir radīts, lai to baudītu un lutinātu savas garšas kārpiņas. Izcils, īsts dzēriens no Latvijas dabas spēka!

* Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.