Site logo

Laivu īre, laivu un SUP noma Siguldā

Ganību iela 3, Peltes, Siguldas pag., Siguldas nov.

apraksts

Lai izbaudītu neatkarību ko sniedz laivošana vienatnē izvēlieties kādu no mūsu piedāvātajiem vienvietīgajiem kajakiem. Atkarībā no jūsu pieredzes un izvēlētās upes ieteiksim labāko iespējamo risinājumu kajaka izvēlē.
Jautriem draugu laivu braucieniem, kā arī nelieliem darba kolektīviem piedāvājam Raft 460. Laivas ietilpība astoņas personas.
Šajā sezonā savus klientu iepriecināsim ar SUP braucieniem. SUP ir iespēja iznomāt kopā ar mūsu piedāvāto transportu vai dodoties braucienos pašiem saņemot nomas komplektu mūsu bāzē.Laivu transporta pakalpojums ietver laivu nogādāšanu no laivu īres bāzes punkta līdz maršruta sākumpunktam un no maršruta beigu punkta līdz bāzei. Bez papildus maksas kopā ar laivām piedāvājam arī laivotāju nogādāšanu maršrutā. Bezmaksas laivotāju vietu skaitu ierobežo vietu skaits mūsu transporta salonā. Laivu uz maršrutu ir iespējams nogādāt pašam, ja Jūsu rīcībā ir laivu transportam atbilstoši aprīkots auto ar jumta bagāžnieku un kravas stropēm. Laivu transportu neierobežo piedāvātie maršruti. Esam gatavi nogādāt laivas jebkurā Jūsu izvēlētajā ūdenstilpnē. Par laivu transporta izcenojumiem lūdzam sazināties ar mums.

ātrā saziņa

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.