Site logo
Made in Latvia

Koka lietu darbnīca, grozi,

Tramplīna iela 6, Rīga, LV-LV-1024

apraksts

Koka lietu darbnīcā darbojas meistari Roberts Leitāns un Evija Rukmane. Viņus aizrauj koka struktūra, siltums, dabīgums un iespēja eksperimentēt, lai varētu piedāvāt aizvien jaunus un interesantus izstrādājumus. Viņi izstrādā gan piederumus virtuvei - koka karotes, iesmus, medus karotītes, koka virtuves dēlīšu, pirts lietas, koka dakšas un nažus, gan piederumus servēšanai - suši un siera plates, paplātes u.c. izstrādājumus. Veidojam arī koka traukus, kas pilda gan praktiskās, gan dekoratīvās funkcijas.

Koka lietas izstrādājam no Latvijā augušiem materiāliem - ozola, oša, gobas, kadiķa, pīlādža, melnalkšņa, bērza un no augļukokiem - ābeles, plūmes un ķirsis.
Kopš 1997. gada nodarbojas arī ar klūgu pinumu izgatavošanu. Esam piedalījušies dažādās izstādēs un gadatirgos. No pinumiem izgatavojam gan mēbeles, gan arī dažādus grozus un paplātes.

Izpilda arī individuālus pasūtījumus.
Augstas kvalitātes pinumi, kas noteikti noderēs ikvienā mājsaimniecībā. Ļoti blīvi nopīti sēņu grozi, iepirkumu grozi, maizes grozi un paplātes. Tajos droši var nest meža labumus, kā arī smagumus - pudeles, iepirkumus u.c. Tā kā groziņi ir viegli un ērti ikdienas lietošanai, tos var lietot arī kā galda noformējumu - tikko ceptiem pīrādziņiem, cepumiem un citiem gardumiem.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.