Site logo
Made in Latvia

SMU 'NOHO'

apraksts

Produkts/pakalpojums, tā raksturojums
Cena 6.50 eur
Termo sēžamie paliktņi ir komfortabli, izturīgi un parocīgi, jo neaizņem daudz vietas. Tie ir dažādās krāsās-melns, tirkīzs zils, rozā un pelēks. Katram paliktnim ir atbilstošs maisiņš, kurā tas ir ievietojams. Kā arī uzņēmuma logo ir redzams uz produkta birkām. Gan paliktņa, gan maisiņa. Paliktņa virsma un maisiņš ir no neilona jeb oderes auduma. Savukārt paliktņa pamatā ir folijs jeb vējstikla pārklājs.

Pielietojums
Paliktņi ir paredzēti sēdēšanai brīvā dabā. Tā materiāls ir paredzēts visiem laika apstākļiem, kā piemēram, lietainām, saulainām, vēsām dienām. To var izmantot uz kādas virsmas, uz zālāja vai smilšainās vietās.
Īpašības un ieguvumi no produkta/pakalpojuma
To var izmantot, lai nesasmērētu apģērbu sēžot brīvā dabā. Lai pasargātu no apsaldēšanās iespējamības. Paliktnis ir necaurlaidigs, tāpēc nav jāuztraucas par mitruma nokļūšanu līdz apģērbam.

Komandas struktūra
Natālija Strautmane (Vadītāja), Agnese Jševa-Volonta (IT speciāliste), Adrians Frīdenbergs (Grāmatvedis), Klāvs Karols (Pārdošanas speciālists). Pienakumi visiem ir līdzvērtīgi, katru nedēļu darbs tiek piemērots katra darbinieka prasmēm.
Natālija Strautmane ir apmeklējusi Talsu Mākslas skolu un šusanas studiju, šūšanas un to tehnoloģiju prasmes apguvusi aptuveni septiņus gadus. Agnese Jaševa-Volonta ir pabeigusi Talsu Mākslas skolu. Klāvs Karols ir pieredzejis SMU dalibā, to veidošanā un izprašanā. Adrianam Frīdenbergam ir atbilstība savam amatam un ir ieinteresēts grāmatvedības jomā.

ātrā saziņa

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.