Site logo
Made in Latvia

LemoWood SIA

Daugavas iela 28, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

apraksts

SIA LemoWood ir mēbeļu detaļu, koka sagatavju izgatavotājs, kas vairāk kā 80% savas saražotās produkcijas ražo eksportam. Esam ģimenes uzņēmums, kurā strādā divas paaudzes. Katra ar savu skatījumu uz produktiem, dizainu un ražošanas tehnoloģijām, kas neļauj iestrēgt un turpināt virzīties uz priekšu ņemot vērā tirgus tendences.
Mūsu mazais radošais projekts ir ozolkoka trauku ražošana. Šis ir tik ļoti radošs un aizraujošs process, kas prasa zināšanas ne tikai darbā ar koku, bet arī pārzināt pārdošanas mākslu un darbu ar sociālajiem tīkliem. Vislielāko prieku un gandarījumu mums sniedz cilvēku prieks un sajūsma saņemot mūsu koka traukus. Esam lepni un pateicīgi saviem klientiem arī Vācijā, Dānijā un Zviedrijā, kur mūsu tautiešu galdus rotā pa kādam mūsu ražotam koka traukam. Ik dienas mēs mācāmies un uzklausām klientu vēlmes un cenšamies tās īstenot savos pakalpojumos un izpildes kvalitātē.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.