Site logo
Made in Latvia

Cietais Rieksts, SIA - ogu audzēšana, iepirkšana ,pārstrāde.

Valmieras iela 12a, Matīši, Matīšu pag., Burtnieku nov., LV-4210

apraksts

Uzņēmuma darbošanās ar Latvijas dārzos un mežos augušām dabas veltēm aizsākās pēc nejauša piedāvājuma apsaimniekot 1ha upeņu lauku. No 2004.gada uzņēmums ir izaudzis no ogu primārās audzēšanas līdz ogu pārstrādei.
Uzņēmuma ražoto produkciju var iegādāties mazumtirdzniecības veikalos (veikalu saraksts mājas lapā www.cietaisrieksts.lv), kā arī veicam privātas piegādes mūsu klientiem.
Bagātini savu maltīti ar gardām un veselīgām pašmāju dabas veltēm! "Cietais rieksts" piedāvājumā atradīsi saldētas ogas, sulas un sorbetus, kā arī kaltētas vai kaltētas maltas dārza un meža ogas, ko izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu vai veselīgo smūtiju pagatavošanai, kaltētas vai marinētas gailenes, kas rudens sēņošanas burvību ļaus baudīt kā ziemā, tā agrā pavasarī, kaltētus ābolus brīžiem, kad sagribas našķoties, kā arī dažādas tējas siltam baudījumam. Pieejami arī dāvanu komplektiņi īsteniem gardēžiem!

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.