Site logo
Made in Latvia

El'adore Ruffles, matu aksesuāri un svētku kleitiņas bērniem

Liepdārzi 15, Baldones nov., LV-2125

apraksts

KRĀSU, TOŅU UN FAKTORU BAGĀTĪBA.
El`adore Ruffles zīmols ir radies Liepdārzos.
Tā ir īpaša vieta Latvijā, kur karstajās vasaras dienās saldi smaržo saulainās liepas un dungo čaklās bites. Vieta, kur debesīs var saredzēt plašu toņu paleti – no zilajiem un pelēkajiem toņiem līdz violetrozā un oranžajiem. Pavasaros šeit koši plaukst sniegbaltas ievas, bet ābeles un ceriņi pārsteidz ar gaiši lillā, maigi rozā, piesātināti violetajām un samtaini bordo krāsām. Rudens rotā pagalmu un laukus zeltā, uguns, sūnu zaļajās un šokolādes krāsās.
Šeit ir tik daudz krāsu nianšu, toņu un faktūru, kas iedvesmo, un tāpēc atspoguļojas mūsu plašajā audumu krāsu paletē un veidos.
RADOŠUMS UN SIEVIŠĶĪBA.
Liepdārzos dzīvo ģimenes ar bērniem un to lolotie mājdzīvnieki. Šeit bieži ciemojas draugi un radi. Te visu laiku valda rosība. Šajā rosībā un dažreiz arī haosā dzimst jaunas idejas par dažādu produktu radīšanu.
Mazām meitenēm, lielām māsām un viņu mammām patīk pucēties un justies skaistām ik dienu, tāpēc tā top bildes ar mūsu produktiem gan no ikdienas gaitām, gan no svinīgiem notikumiem.
Tiek laikotas un apspriestas bantes un stīpiņas, lentes un kruzuļi. Tā top jauni produkti, kas tālāk priecēs mūsu klientes, liks justies tik ļoti sievišķīgām un īpašām katrā dienā.
IEDVESMA UN PATEICĪBA.
Liepdārzos valda mīlestība un siltums, un tas ir tik daudz, ka mums ar to ir jādalās. Katru produktu mēs rūpīgi iepakojām burvīgā dāvanu kastītē un klāt pievienojam personalizētu ziņu, lai katrs klients justos novērtēts!
Katru reizi, kad saņemam mūsu brīnišķīgās klientu bildes, mēs esam bezgala priecīgi, un katrs jūsu pateicības vārds iedvesmo mūs darboties tālāk un vēl labāk.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.