Site logo
Made in Latvia

Rotu pļava , dabīgā akmens rotas

Kāpu iela 3A, Rāmava, Ķekavas pag., Ķekavas nov., LV-2111

apraksts

Šajos gados ir nostiprinājusies pārliecība, ka dabīgajiem minerāliem mūsu dzīvē ir ļoti liela nozīme. Strādājot ar akmeņiem ir nostiprinājusies atziņa, ka akmens izvēlas cilvēku, nevis cilvēks akmeni. Akmeņi ar mums runā, to tikai vajag sajust.
Rotaslietu izgatavošanā plaši tiek izmantots nerūsējošais tērauds, kas nodrošina ilgāku un augstākas kvalitātes kalpošanas laiku - izceļas ar īpaši augstu krāsas noturību. Šis materiāls tiek izmantots ķēdītēs un auskaru aizdarēs. Tā pat rotaslietu izgatavošanā plaši tiek izmantots sudrabs (925prove), sudrabs ar 24K zelta pārklājumu, kā arī citi metāli, kas pārklāti ar 16K vai 18K zelta pārklājumu, lai būtu ērti lietojamas arī klientēm ar jutīgām ausīm.
Pieejams ļoti plašs rotu klāsts, domājot par mūsdienu biznesa aktīvajām sievietēm, ikdienas rotām, kā arī svētku īpašajām rotām. Īpaši liels lepnums ir par smalkajām, pērļotajām rotām, kuras pārsvarā ir tikai vienā eksemplārā. Protams, rotu var atkārtot, bet nekad tā nebūs tāda pati kā iepriekšējā. Protams arī ir padomāts par vīriešu rotām.

darba laiks

Rotas iespējams iegādāties arī uz vietas darbnīcā - Rāmavā. Ja vēlies apciemot darbnīcu, noteikti pirms tam saskaņo abpusēji ērtākos apmeklējuma laikus.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.