Site logo

Pure Chocolate SIA

"Ābeļziedi", Pūre, Pūres pag., Tukuma nov., LV-LV-3124

apraksts

Radušās ābeļdārzu un mežu ieskautā Latvijas vidienē, gatavotas no augstākās kvalitātes šokolādes, dekorētas ar ogu gabaliņiem un citiem dabīgiem dekoriem, pildītas ar mutē kūstošu krēmu, Pure Chocolate trifeles ir vairāk kā tikai šokolāde.
Lai radītu Pure Chocolate trifeļu unikālo un bagātīgo garšu mūsu eksperti ir strādājuši daudzus gadus, ieliekot savā darbā lielu kaislību uz šokolādi un rūpīgumu pret detaļām. Katra Pure Chocolate trifele ir kā mazas svinības — perfekts akcents jebkurā brīdī . Vai tā ir dzimšanas diena vai "tikai tāpēc, ka" jums ir lieliska gardu šokolādes trifeļu izvēle, lai svinētu katru dzīves mirkli.
Produkti pieejami lielākajos Latvijas veikalos, kā arī interneta veikalā www.saldumuveikals.lv
Pure Chocolate šokolādes e-veikalā iespējams pasūtīt dāvanu grozus, personalizētus iepakojumus pasākumiem un korporatīvajām dāvanām, kā arī trifeles birojam un mājai.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.