Site logo
Made in Latvia

Green Wing Paleo Skincare

Ievu iela 4, Iecēni, Cenu pag., Ozolnieku nov., LV-3018

apraksts

21. gadsimta cilvēks ir pakļauts apkārtējās vides kaitīgajai ietekmei, neveselīgam uzturam un stresam, kas mūsu ķermenī ienes toksīnus un ķīmiskas vielas katru dienu. Tāpēc katrs no mums ir pelnījis dabisku ādas kopšanu, neuztraucoties par produktu sastāvu un paļaujoties uz dabas dziedniecisko pieskārienu. Green Wing jeb zaļš spārns simbolizē dabu, brīvību un atveseļošanos. Tas nozīmē atgriešanos pie pirmatnējā un patiesās cilvēka būtības.

Green Wing PALEO SKINCARE jeb paleolīta ādas kopšana ir pilnīgi dabisks veids, kā ikdienā rūpēties par savu sejas un ķermeņa ādu, lietojot īpaši dabīgu kosmētiku, kuras sastāvā ir augi un citas tikai dabiskas izcelsmes izejvielas. Pastāv uzskats, ka paleolītā jeb akmens laikmetā pirms 10 tūkstošiem gadu izveidojās cilvēka ģenētiskais kods, tāpēc tolaik dabā pieejamie produkti ir cilvēka ķermenim paši piemērotākie un efektīvākie. Paleolīta ādas kopšanas pamatprincips ir lietot produktus, kuri pieejami dabā (augi, garšaugi, lapas, saknes, dažādi augļi un dārzeņi, rieksti, sēklas), izvairoties no graudaugiem, pākšaugiem un piena produktiem (kas uzskatāmi par alergēniem). Mūsu produkti piemēroti sievietēm, vīriešiem un pat bērniem un zīdaiņiem. Sniedzot savam ķermenim labāko un piemērotāko, sniedzam tam arī veselību, labsajūtu un ilgtspēju.

"Green Wing logotips simbolizē uzņēmuma cieņu pret dabu un vēlmi dzīvot saskaņā ar to - Green Wing ir kā plauksta, kas rūpīgi aptvērusi labāko, ko mūsu pašu skaistā daba piedāvā un ar mīlestību to nodod tālāk saviem klientiem. Iedvesmojoties no vasaras rītiem, izvēlēta zaļā krāsa, kas atgādina norasojušu pļavu rīta krēslā, kad pirmās gaismas nojausmā tā tikai mostas un ir dzīvības pilna," stāsta mūsu logo autore.

ZIEDŪDEŅI ir mūsu pirmie un populārākie produkti. Ziedūdeni sauc arī par hidrolātu vai destilātu, tas tiek gatavots no dažādiem ziediem, lapām un augļiem. Gadsimtiem krātās zināšanas par augu ziedūdeņu dziednieciskajām īpašībām palīdz mums šodien pielietot tos visdažādākajos veidos - sejas kopšanai kā tonikus, ādas slimību ārstēšanai, inhalācijām un kompresēm, ķermeņa atsvaidzināšanai, kā sastāvdaļu citiem kosmētiskiem produktiem, gaisa atsvaidzināšanai mājās vai pirtī, veļas gludināšanai, kā arī mājdzīvnieku aprūpē. Bioloģiskas izcelsmes ziedūdeņus var lietot arī iekšķīgi, lai harmonizētu organisma funkcijas un dziedinātu dažādas slimības. Ziedūdens darbojas arī enerģētiskajā un psihoemocionālā līmenī - augu enerģija un aromāts palīdz sakārtot ķermeņa funkcijas maigā un saudzīgā veidā.

Dabiskās kosmētikas mīļotājiem esam izstrādājuši arī virkni citu sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas satur tikai dabiskas sastāvdaļas, nekairinot ādu. Vairāk informācijas sadaļā DABISKA KOSMĒTIKA.

Piedāvājums:
ZIEDŪDEŅI ir Green Wing pamatprodukts. Gatavojam tos plašā klāstā no vietējiem augiem, piedāvājam ražot arī citiem.
Paleolīta DABISKĀ KOSMĒTIKA ietver sevī dažādus superdabiskus sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus. Top arvien jauni produkti!
Mūsu ražotnē un dārzā piedāvājam EKSKURSIJAS un darbnīcas - pagatavot savu īpašo produktu, uzzināt ko jaunu un atpūsties.
Kosmētikas ražotājiem piedāvājam KONSULTĀCIJAS likumdošanas prasību piemērošanā, labas ražošanas prakses ieviešanā.

Veikals:
Pasūtīšana: izvēlies produktu, spied pogu "Ielikt grozā" (palielini produkta daudzumu, ja nepieciešams). Kad grozā ir visi vēlamie produkti, spied "Pasūtīt" un ievadi prasīto piegādes informāciju.
Piegāde: izvēlies piegādi ar kādu no Omniva pakomātiem par 3 eur.
Pasūtījumiem virs 30 eur bezmaksas piegāde!
Apmaksa: norēķinies ar PayPal vai veic pārskaitījumu uz Swedbank kontu (rēķins tiek izveidots uzreiz automātiski).
Gaidi sūtījumu! Pasūtījumi tiek piegādāti 2 - 3 dienu laikā.

Jautājumu gadījumā droši zvaniet!

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.