Site logo
Made in LatviaCits

Veikals "BARFUS"

Nīcgales iela 53, Rīga, t/c Green Dārzciems

apraksts

Barfus ir veikals, kurš specializējas uz dabīgiem produktiem mājdzīvniekiem, galvenokārt suņiem un kaķiem. Galvenais produkts, ko mēs tirgojam ir svaigbarība sasaldētā veidā, bet pie mums var iegādāties arī dažādu veida veselīgos gardumus un dabīgos kopšanas līdzekļus mājdzīvniekiem.
Mūsu mērķis ir popularizēt svaigbarību dzīvniekiem, jo tā ir veselīga, dabīga un ,protams, ka arī garšīga.No svaigajiem produktiem pie mums, Jūs atradīsiet dažāda veida gaļas maisījumus, kuri būs ar kauliem, subproduktiem, dārzeņiem un arī jau pilnībā sabalsēti.Svaigo produkciju pie mums var iegādāties no šādiem dzīvniekiem -
brieža, stirnas, meža cūkas, zirga, pīles, jēra, zivs, liellopa, tītara, vistas, fazāna, ķengura un truša. Mums ir arī sava, Latvijā ražota produkcija, no kuras mēs piedāvājam tādus produktus kā sirdis, rīkļu galus, trahejas, maltu liellopa gaļu ar subpoduktiem un maltus vistu karkasus. Lai maltīte būtu vēl garšīga un veselīgāka, piedāvājam mūsu veikalā iegādāties arī garšaugu papildbarību no uzņēmuma Manas garšas.
No visiem veselīgajiem un garšīgajiem kārumiem, mūsu veikalā varat atrast gardumus, kuri ir ražoti no brieža, liellopa, truša, jēra, vērša, zirga, cūkas, zivs un pat no ķengura gaļas. Piedāvājam arī kaltētus beziepakojuma gardumus suņiem,piemēram, liellopa ausis, ādas, nagus un trušu ausis, kurus klients var iegādāties paņemot līdzi arī savu maisiņu vai kādu citu iepakojumu. Pie mums varat atrast arī Latvijā ražotos graužam sierus suņiem, no firmas Himalayan.
Rūpējoties par Jūsu mājdzivnieku kopšanu, mūsu veikalā varēsiet atrast dažādus Latvijā ražotus, dabīgos produktus. Tīram un smaržīgam kažokam pie mums Jūs atradīsiet firmas Purus.Pet produkciju, kurā ietilpst šampūni un kondicionieri. Deguna un ķepu mitrināšanai, krunku un ādas iekaisumu ārstēšanai mēs varam piedāvāt ziedes no Dogs Box un Evijas. Mēs esam parūpējušies arī par to, lai pie mums varētu iegādāties Skrāpeles produktus nagu asināšanai. Protams, ka pie mums varat iegādāties arī dabīgos pret insektu produktus, dažādas papildbarības piedevas un vitamīnus Jūsu mīlulim.
Visus produktus ir iespējams iegādāties un apskatīties mūsu mājaslapā www.barfus.lv un veikalā Nīcgales ielā 53. Mēs piedāvājam arī preču piegādi līdz pat Jūsu mājas durvīm un nesasaldēto produktu piegādi ar omnivas starpniecību.

darba laiks

  • pr12:0019:00
  • ot12:0019:00
  • tr11:0019:00
  • ce11:0019:00
  • pk11:0019:00
  • se11:0019:00
  • sv11:0018:00

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.