Site logo
 

SPA Salons "Līga"

Rīgas iela 7 - 25, Valmiera

apraksts

SPA salons LĪGA darbojas no 1994.gada un tā veiksmes atslēga ir personāls un rūpes par ikvienu klientu. Apkalpošanas kultūras smalkums, sekošana jaunākajām SPA un skaistumkopšanas tendencēm, profesionāli padomi skaistumkopšanas un veselības uzlabošanas produktu izvēlē ir vērtības, kuras uzņēmums ar prieku dāvā saviem klientiem. Dziļi individuāla pieeja darbam un cilvēkiem veido mūsu filosofiju.

Tā ir vēlme uzdāvināt svētkus ikvienam.



SPA salons LĪGA ir ne tikai SPA un skaistuma salons, bet arī ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDE (ārstn.iestādes kods 2500 00091).

Ārstniecības procedūras (ārstnieciskās masāžas) veic masiere Daina Ķirse

Pieejami šādi ārstnieciskie pakalpojumi (ambulatorā rehabilitācija): ĀRSTNIECISKĀ MASĀŽA apkakles zonai / rokām / muguras zonai / jostas- krustu zonai / kājām

(Personām ar funkcionāliem traucējumiem nav nodrošināta vides pieejamība. Iespēju robežās palīdzam klientiem iekļūt procedūru telpā)

REZERVĀCIJAS NOTEIKUMI

Lai veiktu rezervāciju SPA rituāliem salonā, rezervācijas laikā lūgsim nosaukt dāvanu kartes numuru un izdošanas datumu (ja norēķināsieties ar dāvanu karti). Apstiprinātu rezervāciju iespējams atcelt ne vēlāk kā līdz iepriekšējās dienas plkst. 10:00. Ja neesiet rezervāciju atcēlis iepriekš minētajā laikā, bet tomēr nevariet ierasties veselības problēmu dēļ, lūgums par to paziņot iepriekšējās dienas laikā līdz plkst. 18:00

Lai veiktu rezervāciju SPA rituāliem salonā SESTDIENĀS, lūgsim nosaukt dāvanu kartes numuru un izdošanas datumu (ja norēķināsieties ar dāvanu karti) vai veikt priekšapmaksu ne vēlāk kā līdz iepriekšējās dienas plkst. 10:00!

darba laiks

  • pr09:0019:00
  • ot09:0019:00
  • tr09:0019:00
  • ce09:0019:00
  • pk09:0019:00
  • se09:0017:00
  • sv-

ātrā saziņa

 

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.