Site logo

KO TU ELPO, SIA

Bauskas iela 58 - 2.stāvs, 231. kabinets, Rīga, LV-1004

apraksts

90% sava laika mēs pavadām iekštelpās. Mūsu veselību, pašsajūtu un produktivitāti ietekmē telpu gaisa kvalitāte. Gaiss ir neredzams, un tik pat neredzams ir viss piesārņojums, ko ikdienā ieelpojam. Iekštelpu gaiss var būt līdz pat 3 × piesārņotāks kā gaiss ārā. Rūpēs par gaisa kvalitāti esam radījuši ELPO - gaisa biofiltru, kas apvieno dabas spējas attīrīt vidi no piesārņojuma ar mūsdienu inženiertehniskajiem risinājumiem. ELPO efektīvi attīra gaisu no sīkajām daļiņām un organiskajiem savienojumiem, mitrina to, un vienlaikus ir arī mūsdienīgs interjera objekts, kas iekštelpās ienes gabaliņu dabas.

ELPO ir piemērots gan birojam, gan Tavai mājai. Mēs piedāvājam: ● projektēšanu, ražošanu, uzstādīšanu; ● pieslēgšanu ūdens un ventilācijas gaisa vadiem; ● regulāru apkopi un sistēmu servisa pakalpojumu.

Mūsu klienti: mintos, tietoEVRY, Colliers International.

Uzņēmums KO TU ELPO izveidots ar nolūku radīt un attīstīt jaunas mikroklimata tehnoloģiju sistēmas. Mēs nodarbojamies ar augu gaisa biofiltru izstrādi, projektēšanu un nomu, koncentrējoties uz dabas, inženierijas un zinātnes savienošanu ar nolūku efektīvi, pārdomāti un skaisti uzlabot cilvēku dzīves kvalitāti.

ELPO gaisa attīrīšanas sistēma darbojas, ventilatoram izspiežot gaisu cauri filtram, kur īpašas keramikas granulas absorbē piesārņojumu, savukārt augu un mikroorganismu šūnas to uzņem un sašķeļ, padarot nekaitīgu. Ūdens, kas plūst cauri sistēmai, palīdz notvert kaitīgās vielas, attīrīt un mitrināt gaisu. Pateicoties ELPO tehnoloģijā palielinātajai gaisa plūsmai, augu blīvumam, keramikas granulām un lielajam virsmas laukumam, kurā saskaras gaiss, ūdens un organismi, tiek izmantots pilns dzīvās dabas piesārņojuma attīrīšanas potenciāls.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.