Site logo
Made in Latvia

ZELMA KRAFT -ādas aksesuāri

Rēzekne

apraksts

KLASISKA DIZAINA VĒRTĪBAS. ILGSPĒJĪGI ĀDAS AKSESUĀRI.
Dabīgās ādas somas un aksesuāri, kurās apvienotas vēsturiskās amata prasmju tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām un dizainu. Piešķirot, Latvijai raksturīgo identitāti. Ādas izstrādājumi.
Klasiski aksesuāri – somu kolekcija "Saddle"
Klasiska piegriezuma Seddle soma, radusies no zirgu pajūgā izmantojamo somu dizaina. Vienkārši estētiskais somas Vintage stila piegriezuma dizains, nodrošina somas aktualitāti ik sezonu. Dabīgā āda krāsota ar tradicionalu krāsošanas metodi, kas nodrošina virsmas maigo tekstūru. Košās krāsas atsvaidzina un izceļ koptēlu. Nēsājot, soma mainās un sāk atspoguļot sievietes raksturu un personību, jo ik viena no Mums ir unikāla.
Funkcionāli aksesuāri – somu kolekcija "Anba"
Pūra lādē vēl ir saglabājušies dažādi ar rokdarbi vilnas izstrādājumi, kuri ir bagātīgi rotāti. Pielietojot apgūtās amatniecības prasmes un jauno tehnoloģiju iespējas radīti ilgtspējīgi dizaina priekšmeti. Izgatavotās somu kolekcijas konstrukcijas balstās uz vienkāršām ģeometriskām formām. Godinot vecmāmiņas prasmes un piemiņu, dekoratīvais somu raksts tika piemeklēts vecmāmiņas adītajos cimdos. Dažādu lielumu rokas somas, kuras iespējams pārveidot par mugursomām un sīklietu somiņas ar etnogrāfiskiem rakstiem. Funkcionāli aksesuāri izgatavoti no lāzergrieztas dabīgās ādas.

Kvalitatīvu dabīgo materiālu pielietojums nodrošina produktam pozitīvas īpašības, ilgtspējību un lielāku komfortu valkāšanas brīdī.
#ādassomas #ādasaksesuāri #rokudarbs
#somas #dāvanasievietei #krāsains
#košassomas #amatniecība #dabīgāāda
#rokudarbslatvija #ražotslatvijā #dāvana
#mode #latviete #atbalstisavējos

preču zīmes

  • EMPTY

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.