Site logo
Made in Latvia

Viesu nams “RŪĶĪŠI”

"Rūķīši", Rugāju pag., Rugāju nov., LV-4570

apraksts

Brīvdienu atpūta, nakšņošana guļbaļķu namiņos, svinības un garšīgi ēdieni.
Viesu nams “RŪĶĪŠI” ir pozitīvs piemērs, kā dzīvojot līdzsvarā ar dabu var veiksmīgi saimniekot laukos. Mēs lepojamies ar tīru un saudzīgi sakoptu apkārtējo vidi. “RŪĶĪŠI” ir īstā vieta, kur nobaudīt gardu maltīti, kas pagatavota no dažādiem vietējiem lauku labumiem. Īpašs gastronomisks baudījums būs svaigi kūpinātas zivis, kuras augušas saimniecības dīķos. Protams, neiztikt bez saimnieka zivju stāstiem! Galdu uzklāsim koka namiņā pie kamīna, uz terases dīķa krastā vai brīvā dabā zem ozola kuplajiem zariem. Miesas un gara labsajūtai noderēs kārtīga pēršanās melnajā dūmu pirtī, pēc kuras veldzējoties dīķī vai ozola kublā, zem klajas debess, var zvaigznes skaitīt, lai pēc tam iemigtu saldā miegā kādā no mājīgajiem guļbaļķu namiņiem. Agri no rīta var doties uz copi, pēc tam netraucēti sauļoties, peldēties vai doties pārgājienā.

Nakšņošanas iespējas:
Brīvdienu māja ar atpūtas telpu, kamīnu, virtuvi, WC, dušu un trīs guļamistabām. Pieejama aktīvās atpūtas zona ar plašu teritoriju, kurā iespējams nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, šūpoties, sauļoties, gatavot uz dzīvās uguns.
Darba braucienam, romantiskām brīvdienām, atpūtai šaurā draugu vai ģimenes lokā piemērota būs mazā brīvdienu māja ar kamīnu, divām guļamistabām, virtuvi, WC un dušu.
Piedāvājam arī stāvvietu treileriem un telšu vietas, pieejams elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, duša, WC un atpūtas zona.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.