Site logo

VEGGY CRUSH

Dēļu iela 4, Rīga, LV-1004

apraksts

VeggyCrush - produktu tirdzniecību e-veikalā www.partika.bidfood.lv
Dodies tur, raksti meklētājā VeggyCrush, pasūti burgera plācenīšus un/vai bumbiņas un baudi kvalitatīvu maltīti jebkurā laikā!
Preču piegādes nosacījumi:
Piegāde uz jūsu norādīto adresi Rīgā un Pierīgā.

Darba laiks: no Svētdienas līdz Piektdienai no 8.00 līdz 18.00. Sestdien atpūšamies.

Veiciet pasūtījumu jebkurā dienā, izņemot sestdienu no plkst. 08:00 līdz plkst.18:00 un saņemiet to ar piegādi uz mājām nākamajā darba dienā.

Minimāla pasūtījuma summa – 50 eur, par piegādi nav jāmaksā. Ja pasūtījuma summa nesasniedz 50 eur, tad piegādes maksa ir 5 eur.

Piegādes teritorijas un laiki:
Preču piegādi veicam tikai darba dienās.

Ādaži, Carnikava, Garkalne, Upesciems, Atari, Alderi, Baltezers, Podnieki, Kadaga, Gauja un Bukulti - no plkst. 08:00 līdz plkst. 17:00. Šajā teritorijā piegādājam preci katru darba dienu.
Berģi, Dreiliņi, Jugla, Maskavas iela, Pļavnieki, Purvciems, Mežciems, Centrs, Vecmīlgrāvis, Vecrīga, Čiekurkalns, Sarkandaugava, Kalngale, Garciems, Garupe, Mežaparks un Teika no plkst. 09:00 līdz plkst. 17:00. Šajā teritorijā piegādājam preci katru darba dienu.
Pārdaugava - no plkst. 10:00 līdz plkst.17:00. Šajā teritorijā piegādājam preci katru darba dienu.
Bolderāja un Jūrmala - no plkst. 10:00 līdz plkst.17:00. Šajā teritorijā preci piegādājam tikai otrdienās un piektdienās

Ja Jūs neatrodat savu piegādes teritoriju vai pasūtīt preci un veikt uzziņas varat arī zvanot uz šiem numuriem – 20224731 vai 26662290

Piedāvājam arī bez kontakta piegādi. Ja vēlaties šo pakalpojumu, tad saņemot rēķinu, veicat samaksu tiešsaistē vai ar bankas pārskaitījumu. Privātmājām atstāsim iepirkumus pie vārtiem, bet dzīvokļu īpašniekiem pie ēku durvīm. Iepriekš mūsu šoferi individuāli izrunās ar Jums visas piegādes detaļas pa Jūsu norādīto tālruni.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.