Site logo
Made in Latvia

Mazo lāču putra

Atmodas, Snēpeles pag., Kuldīgas nov.

apraksts

Uzņēmums SIA "Lat food LP" bērnu pārtikas ražošanu uzsācis 2017.gada nogalē, sākotnēji, izstrādājot sausās bērnu putras sadarbībā ar APP "Dārzkopības institūts". Sausās putras ir bioloģiski sertificēti produkti, tāpēc iegādājoties bioloģiski sertificētu pārtiku, vienmēr vari būt drošs, ka tā tiek ražota saskaņā ar stingrām likumdošanas prasībām un regulāri tiek pārbaudīti. Produktam nav pievienots cukurs un piena pulveris. Pagatavojams 3 minūšu laikā, pievienojot siltu pienu vai ūdeni. Paredzēts bērniem no 6 mēnešu vecuma. Ērti pagatavojams izbraukumā un ērti un ātri lietojams ceļojumā.

Produkts atšķiras ar tā dabīgo garšu, smaržu un izskatu. Produktā tiek izmantota augstvērtīgākā graudaugu, augļu un dārzeņu produkcija, kas lielākoties ir iegādāta no Latvijas labākajām saimniecībām, ko paši arī pārstrādājam, līdz ar to varam atbildēt par produkta kvalitāti. Palielinātais augļu daudzums, kas sastāda 13% - 25% no kopējās produkta masas, ir ievērojami vairāk, kā importētajiem produktiem, līdz ar to ir jūtama tā dabīgā garša, garšas uzlabošanai nav nepieciešams pievienot cukuru.

darba laiks

  • pr9:0017:00
  • ot9:0017:00
  • tr9:0017:00
  • ce9:0017:00
  • pk9:0017:00
  • se-
  • sv-

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.