Site logo
Made in Latvia

Gardais.lv

Ģertrūdes iela 60, Rīga, LV-1011

apraksts

Gardais - produkti gardēžiem, vegāniem, bez glutēna un veselīgi ēdājiem.
Gardais ražo tiem, kam kāds produkts ir nepieciešams “bez” – bez piena, bez olām, bez kviešiem utt.
Daudzi ražo vegāniskus produktus – bet mēs tos ražojam gardus, lai Jūs turpinātu baudīt savas iecienītās, ierastās garšas, nevis atsacīšanās piegaršu.
Daudzi ražo aizstājējus un alternatīvas dzīvnieku izcelsmes produktiem – Gardais tos ražo pilnībā no dabīgām izejvielām, ar lielisku uzturvērtību, kas nereti pat pārspēj tradicionālo produktu piedāvāto.
Daudzi ražo no vietējām izejvielām – un arī mēs priecājamies darīt to pašu, atbalstot vietējos zemniekus, mazās saimniecības, ģimenes uzņēmumus. It visā cenšamies ievērot videi draudzīgus principus – tuvāk ražotas izejvielas, tuvāk pārdots galaprodukts, mazāk iepakojuma, dabai draudzīgāks iepakojums, savācam no pircējiem un atkārtoti lietojam stikla taru, transportējam produktus atkārtoti lietojamos spaiņos, kuri pēc tam atkal tukši atgriežas pie mums, lai no jauna piepildītos ar produktiem un dotos nākošajā piegādē.
Viss ražotais ir roku darbs. Visas receptes izstrādājusi Dita Lase, veģetāra uztura skolas Vegus vadītāja.
Vēlies iegādāties? Super! Dodies uz kādu no šiem veikaliem: Dabas stacija (Lāčplēša ielā 17-1), Turza (Ģertrūdes ielā 63), Burka (Krišjāņa Barona ielā 59/61), Zemes Draugs (Nometņu ielā 18), Zaļais Kalns (Mazā Nometņu ielā 32), iDille (Āgenskalnā, TN Mellene, Mazā Nometņu ielā 27), Ber un Sver (Raiņa ielā 19, Jelgavā), Herbas (Krišjāņa Valdemāra ielā 2, Siguldā), ieber.lv (Pļavas ielā 13, Cēsīs), veikalā Cēsu Maize (Rīgas ielā 18, Cēsīs), Ikšķiles Brīvajā veikalā (Rīgas ielā 175, Ikšķilē), Labumu bodē Ikšķile (Daugavas prospektā 63, Ikšķilē), veikalos Daba Liepājā (Peldu ielā 9) un Jelgavā (Raiņa ielā 17).

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.