Site logo
Made in Latvia

RESPONSE by Dr. Stavro

Skandu iela 7, Rīga, LV-1067

apraksts

RESPONSE by Dr. Stavro ir zinātniski pamatota un eksperimentāli pārbaudīta kosmētika, kas balstīta uz ādas raga slāņa dabiskās atjaunošanās principiem jeb korneoterapiju. Mūsu jaunākās paaudzes kosmētika satur ādas veselībai nozīmīgus dabīgus ingredientus, taču galvenā atšķirība no citiem ražotājiem ir kosmētikas bāze, kas ir fizioloģiski līdzīga ādas sastāvam. RESPONSE produktos noteiktā proporcijā tiek izmantots galveno ādas lipīdu (keramīdu, holesterīna un neaizstājamo taukskābju) maisījums, kas kopā ar vērtīgajām Inka Omega, Šī, makadāmijas riekstu, gurķumētras sēklu eļļām, hialuronskābi un beta-glikānu uzlabo kosmētikas unikālās īpašības. RESPONSE by Dr. Stavro atjauno un stiprina ādu, iedarbinot tās dabīgās aizsargspējas. Tā kalpo kā vairogs, sagādājot ādai nepieciešamos lipīdus, kuru trūkums izraisa, piemēram, ādas jutīgumu, sausumu, apsārtumu un citas ādas problēmas. Tāpat RESPONSE radīts, lai sagatavotu ādu pirms kosmētiskām procedūrām, veicinot to efektivitāti.
RESPONSE kosmētikas radītāja ir Latvijas skaistumkopšanas aprindās nozīmīga personība Dr. Ludmila Stavro-Freiberga, kura ir estētiskās, lāzermedicīnas un anti-age klīnikas “Panacea Premium” vadītāja, Starptautiskā preventīvās integratīvās un pretnovecošanas institūta “PreventAge” kuratore Baltijā, Latvijas Anti-Age un integratīvās medicīnas asociācijas valdes locekle.
RESPONSE izgatavošanā izmantotas komplicētas tehnoloģijas, kas kosmētiku maksimāli pietuvina šodienas vides apstākļiem, lai ļautu ādai izdzīvot agresīvā vidē un veicinātu tās spēju dabiski atjaunoties.
Nesatur parabēnus, silikonus un mākslīgas eļļas. Antialerģiska, universāla, unisex kosmētika, nav testēta uz dzīvniekiem, piemērota vegāniem.
AKCIJA 3 produktiem - 30% ar kodu uzveselibu2020.

ātrā saziņa

Saistītie uzņēmumi

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.