Site logo
 
No photo

Augļkopības uzņēmums “MUCENIEKI”

Mucenieki, Jaunlutriņu pag., Saldus nov., LV-3876

apraksts

Saldus novada Jaunlutriņu pagasta zemnieku saimniecība “MUCENIEKI” dibināta 1994. gadā. Tās specializācija ir komercdārzkopība.
Audzēšana Visi augi tiek audzēti integrēti – tātad ar vidi saudzējošām metodēm, stingri ierobežojot un kontrolējot ķīmisko augu aizsardzības līdzekļu lietošanu.
Raža Vācam no ābeļu, upeņu, jāņogu, ērkšķogu, aveņu, zemeņu, smiltsērkšķu stādījumiem.
Realizācija Augļi un ogas sezonā tiek realizēti svaigi, ogas ziemā – arī saldētas.
Kvalitāte Produkcija atbilst “Skolas augļa” programmas prasībām.
Mūsdienīgas darba metodes Strādājam mūsdienīgi, lietojot tehnoloģijas ar minimālu roku darba izmantošanu: ogas vācam ar ogu novākšanas kombainu, ābeļu dārza kopšanai un augļu novākšanai ir iegādāts pilns tehnikas komplekts, zemenes audzējam tikai uz melnās plēves, augļus uzglabājam dzesētavā.

Saimniecībā nodarbojamies ar
Augļu un ogu audzēšanu Pārdošanai un pārstrādei.
Stādu audzēšanu Saimniecība audzē arī ābeļu, zemeņu, upeņu, jāņogu, ērkšķogu, smiltsērkšķu, krūmcidoniju stādus savu stādījumu ierīkošanai un pārdošanai.
Augļu un ogu pārstrādi Ražojam dabīgas augļu un ogu sulas Bag in Box maisiņos ar krānu, ķirbju-smiltsērkšķu un plūmju nektārus un dažādu ogu sīrupus.
Saimniecībā var saņemt profesionālas dārzkopības konsultācijas Sadarbībā ar augļkopības zinātniekiem regulāri notiek jaunāko šķirņu un audzēšanas tehnoloģiju pārbaude un piemērošana Latvijas apstākļiem, kā arī dažādu vainagu veidošanas paņēmienu salīdzinājumi. Plašākam interesentu lokam par to tiek stāstīts lauka dienās, konsultācijās un semināros.
Saimniecība ir kooperatīva “Zelta Ābele” biedrs

 

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.