Site logo

Vides audits SIA

Dzērbenes iela 27, Rīga, LV-1006

apraksts

SIA „Vides audits” laboratorija darbojas kopš 2001. gada un no 2002. gada esam Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā (LATAK) akreditēta testēšanas laboratorija (LATAK-T-261) atbilstoši standarta LVS EN ISO/IEC 17025 prasībām.
Mēs veicam vides paraugu ņemšanu un fizikāli ķīmiskās, kā arī mikrobioloģiskās analīzes saskaņā ar LR likumdošanas prasībām reglamentētajā jomā un ārpus tās.
Jūsu pasūtījumu izpildi garantē mūsu laboratorijas pakalpojumu spektra daudzveidība, kvalitāte un nepārtraukta attīstība.
Veicam visdažādāko vides produktu un paraugu analīzes - notekūdens, dzeramais ūdens, gruntsūdens, virszemes ūdeņi, gaiss, augsne, grunts utt. Veicam arī pudelēs fasētā dzeramā ūdens, organisko mēslošanas līdzekļu analīzes, nosakām cietā kurināmā kvalitātes rādītājus, smaku intensitāti apkārtējā gaisā, trokšņu intensitāti, legionellas klātbūtni. Esam ieviesuši arī gāzu hromatogrāfijas analīzes, kas dod iespēju konstatēt dažādus gaistošus organiskos savienojumus.
Pieņemam pasūtījumus gan no juridiskām, gan privātpersonām.
Rūpēsimies kopīgi par kvalitatīvu dzīves vidi ap mums!

darba laiks

  • pr9-17
  • ot9-17
  • tr9-17
  • ce9-17
  • pk9-17
  • se-
  • sv-

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.