Site logo
 
No photo

Krīgeri, Īstā maize, piparkūkas un citi gardi našķi

Kalnaccīruļi, Īles pag., Auces nov., LV-3716

apraksts

Saimniece cep gardu maizi ar dabīgo ieraugu kā vecajos laikos. Maizei tiek pievienotas dažādas sēkliņas: ķirbju, saulespuķu, ķimenes, linsēklas, lai maizīte būtu veselīgāka. Ir pieejamas dažādas maizītes: baltā, saldskābā un rupjmaize. Saldskābā maize ir īpaši populāra.

Gardi un sātīgi ir Marikas gatavoties riekstu cepumi ar īpašu nosaukumu „Šoferīšu” cepumi. Cepumu sastāvdaļas ir dažādi rieksti un augļi, kuri dod enerģiju un atjauno spēkus.

Tāpat kā maizīte arī Marikas ceptās piparkūkas tiek gatavotas no īstas piparkūku mīklas un glazūra ir pagatavota no mājas olu baltuma un dabīgām krāsām, kā piemēram, biešu, spinātu un citu dārzeņu sulas. Ikviens produkts, ko Marika gatavo ir īpaši lolots un darīts no sirds, gatavots kā priekš sevis. Lai laba apetīte un prieks acīm un dvēselei!

Īsto maizi, piparkūkas un riekstu cepumus varat pasūtīt zvanot un rakstot e-pastu Marikai. Kā arī, esot Dobelē, apmeklēt vietējos svētku tirdziņus un veikalu „100 grami dabas”, Tirgus laukumā 4. Var iepriekš zvanīt uz veikalu Ilonai, tālr.: 29447465

Marikas mājās „Kalnacīruļos”, Īles pagastā vienmēr laipni tiks sagaidīti lielie un mazie tūristi, iepazīties ar SIA „Krīgeri” saimniecību, aitu ganāmpulku, kā arī iepazīt Marikas maizes cepšanas un aušanas prasmes. Saimniecības apmeklētāji tiek pacienāti ar ugunskura vārītu zupu, svaigi cepto maizi un saldiem našķiem.

Tūristi var arī pārnakšņot īpaši iekārtotās telšu vietās.

Var iegādāties gan adītas tautiskas zeķes, cimdus, austus plecu lakatus, segas, lina galdautus, pirts dvieļus un citus izstrādājumus. Marika piedāvā noaust tautiskos brunčus pēc klienta vēlmes.

ātrā saziņa

 

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.