Site logo

Feltstyle

Krimuldas iela 6, Rīga, LV-1039

apraksts

Zīmola Feltstyle filosofijas raksturojums ir precizitāte un lakonisms. Katrs modelis ir ekskluzīvs un tiek izstrādāts ar augstu precizitāti un kvalitāti, tā radot somas vienkāršo, bet tajā pašā laikā pievilcīgo dizainu.

Zīmols Feltstyle tika radīts 2010.gadā, meklējot iespējas kā plašāk pielietot vissenāko neausto materiālu-filcu, jo šī tekstilmateriāla kvalitāte ir izturējusi laika pārbaudi.
Mēs cenšamies atjaunot tradīcijas un atkal padarīt populāru šo dabīgo, ļoti izturīgo materiālu kas tiek ražots no 100% aitas vilnas.
Filcs, pateicoties lieliskajām vilnas īpašībām, ir izskatīgs, noturīgs pret laika apstākļiem, elpojošs un temperatūru regulējošs, šis materiāls spēj absorbēt lielu daudzumu mitruma un ļaut tam atkal iztvaikot, tajā pašā laikā nemainot materiāla īpašības un izstrādājuma formu, berzes rezultātā tas nerada statisko elektrību.
Tā kā vilna tiek krāsota jau pirms filca velšanas procesa uzsākšanas, tad materiāls visā tā biezumā ir viendabīgā krāsā un kvalitātē, kas nozīmē ka pat dilstot tas nemaina savu krāsu.
Filcs, kā pilnīgi dabīgs materiāls, ļauj apvienot tradīcijas ar modernu dizainu, stilu un roku darba kvalitāti.

darba laiks

Lūdzu, iepriekšs zvanīt

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.