Site logo
 

Neonita.lv SIA

Rītausmas iela 14, Rīga, LV-1058

apraksts

Neonita.lv SIA nodarbojas ar visdažādāko gaismas risinājumu izstrādi, projektēšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu reklāmas un dekoratīvā apgaismojuma jomā.
Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi ēku fasāžu arhitektoniskā apgaismojuma jomā. Ēku arhitektoniskais apgaismojums ir kļuvis par daļu no pilsētas apgaismojuma un par savdabīgu atsevišķu ēku vizītkarti. Šāds apgaismojums spēj ne tikai akcentēt ēku mākslinieciskās, funkcionālās un stila īpatnības, bet arī izcelt atsevišķu objektu izteiksmīgumu. Tas var būt kā vispārējs plūstošs apgaismojums, tā lokālais apgaismojums, arī izgaismotas fasādes, siluetu izgaismojums, kontūrizgaismojums, dinamisks krāsu apgaismojums un tāpat dažādi citi apgaismojumi.
Cits uzņēmuma darbības virziens ir gaismas reklāmas ražošana.Gaismas reklāma ir viens no visspilgtākajiem un efektīgākajiem reklāmas veidiem. Tie ir gan informatīvie stendi, gan jumtu konstrukcijas, arī gaismas kastes, maģistrālās ceļazīmes, piloni, neona reklāma un gaismas diožu vizuālā reklāma.
Vēl viens uzņēmuma darbības virziens ir ielu un ceļu apgaismojuma risinājumu izstrāde, izmantojot kvalitatīvas LED tehnoloģijas.

ātrā saziņa

 

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.