Site logo

"Circulus", skolēnu mācību uzņēmums

Lavīzes iela 2a, Rīga, LV-1002

apraksts

Uzņēmums darbojas Latvia skolēnu mācību uzņēmumu programmas ietvaros. Uzņēmuma dibinātāji ir divi jaunekļi no Āgenskalna Valsts ģimnāzijas 11.4 komerczinību klases - Emīls Žubulis un Tomass Vanags. Mācoties komerczinības 10. klasē, apguvām pareiza mārketinga pamatus un dažādus noderīgus padomus, kas varētu palīdzēt, veidojot uzņēmumu. 11.klases ievadā atvērām uzņēmumu un mūsu produkta ideja bija pavisam vienkārša - atvieglot bērniem apļa vilkšanu ar klasisko cirkuli. Sākām domāt prototipus un nonācām pie varianta, kādu var redzēt šovbrīd. Alumīnija cirkulis, kura pamatā ir gultnis. Korpusā iestrādāti vairāki caurumi, kurus lietotājs izmanto kā apļa rādiusus.
Lielu paldies vēlamies teikt komerczinību skolotājai Santai Kazakai, kura iedrošināja mūs pievērst šim uzdevumam lielāku uzmanību un nedarīt to ķeksīša pēc. Šobrīd jau tikuši izstrādāti maketi uzlabotā cirkuļa versijai, kura būs pieejama divās krāsās(melnā, metāla), būs iegravētas centimetru atzīmes, lai lietotājam būtu ērtāk izvēlēties vēlamo apļa rādiusu, tiks iegravēts logo un mazā detaļa gultņa apakšā tiks apstrādāta ar smilšu strūklu, lai sniegtu lietotājam precīzāku apļa zīmējumu.

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.