Site logo

Laimdotas SIA, galdniecība

"Laimdotas", Deksne, Padures pag., Kuldīgas nov., LV-3321

apraksts

SIA "Laimdotas" ir uzņēmums ar vairāk kā 25 gadu pieredze galdniecībā un kokapstrādē, kas specializējas koka logu, durvju, trepju, mēbeļu izgatavošanā, kā arī sniedz dažādus galdniecības pakalpojumus.
Uzņēmums dibināts 1992.gada 26.maijā, atrodas apdzīvotā vietā Deksne, Kuldīgas-Ventspils šosejas 4. km. Kopš dibināšanas uzņēmums ir gājis nepārtrauktu attīstības ceļu, izmantojis ES fondus, paplašinot telpas un ražošanas spektru, modernizējot iekārtas, uzlabojot darba apstākļus. Uzņēmums ir privāta kompānija ar 100% Latvijas kapitālu. Ražotie produkti tiek realizēti gan Latvijā, gan ārzemēs. Izgatavojot produkciju, uzņēmums veic pilnu kokapstrādes ciklu no apaļkoka līdz gatavam izstrādājumam.
Uzņēmumam ir liela pieredze dažādu koka logu izgatavošanā. Koka logi allaž ir tikuši uzskatīti par dabīgu izstrādājumu, kas nodrošina telpās īpašu mājīgumu un labu gaisa cirkulāciju. Ir pieejami individuāli risinājumi gan attiecībā uz koka logu tipu (koka pakešlogi, arkveida logi, apaļie koka pakešlogi u.c.), gan attiecībā uz pielietojamo materiālu (priedes, ozols). Visi SIA "Laimdotas" logi tiek izgatavoti no sertificētiem materiāliem, tādējādi garantējot to augsto kvalitāti.
SIA "Laimdotas"savas pastāvēšanas laikā ir saskārusies arī ar neskaitāmi daudz un dažādu dizainu durvju izgatavošanu. Šajā jomā piedāvājam ļoti daudz dažādu materiālu un furnitūru variantus, nodrošinot klientam kvalitatīvu izstrādājumu plašā cenu diapazonā. Arī ārdurvīm ir plašas dizaina iespējas - ražojam gan moderna dizaina ārdurvis, gan klasiska stila durvis.
Tāpat piedāvājam izgatavot koka kāpnes gan no masīvkoka (osis, ozols, priede), gan no finierēta saplākšņa. Visas SIA "Laimdotas" izgatavotās kāpnes tiek apstrādātas ar speciālām lakām vai eļļām, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību. Klientam ir iespēja pasūtīt pilnu kāpņu ražošanas ciklu no kāpņu mērīšanas līdz kāpņu uzstādīšanai.
Vēl uzņēmums piedāvā izgatavot pēc individuāla pasūtījuma gan klasiskā, gan modernā stila virtuves iekārtas kā no masīvkoka, tā arī no plātņu materiāliem (lamināts, MDF, saplāksnis u.c.), tāpat tiek piedāvāta iespēja no dažādiem materiāliem izgatavot tādas mēbeles kā koka skapjus, gultas, kumodes, sekcijas un iebūvējamos skapjus.

darba laiks

  • pr8-1213-17
  • ot8-1213-17
  • tr8-1213-17
  • ce8-1213-17
  • pk8-1213-17
  • se-
  • sv-

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.