Site logo
Made in Latvia

Sveču Istaba- mīlestība-gaisma-harmonija

Tērbatas iela 50, Rīga, LV-1011

apraksts

Pie mums atradīsiet sveces visdažādākajiem dzīves gadījumiem, kā ikdienai, tā svētkiem, izvēloties starp dažādu krāsu, izmēru un faktūras svecēm. Palīdzēsim piemeklēt vislabākos variantus un skaisti iesaiņosim!
Lepojamies ar Sveču Istabas oriģinālajām sveču kolekcijām, kuras īpaši iecienītas un iemīlētas mūsu pastāvīgo klientu vidū.
Vienas no tām ir ‘’Dzintara’’ sveces , kas ir roku darbs, un pēc savas faktūras un nokrāsas veido līdzību ar saules akmeni, Baltijas jūras piekrastē atrodamo dzintaru.
Oriģināla dāvana gan sev, gan saviem tuvajiem būs sveces, par kuru dizainu parūpējusies talantīgā māksliniece Elita Patmalniece. Savukārt sadarbībā ar ezotēriķi, viedokļu līderi Kristīni Om Shanti, ir tapusi unikāla kolekcija ‘’Čakras – meditāciju sveces’’. Tās ražotas no dabīga materiāla, un katrai sveces krāsai piemīt savs skaidrojums un nozīme. Īpašs ir arī sveču trio ‘’Mīlestība – Gaisma – Harmonija’’, kas radīts kopā ar numerologu Jāni Caicu, un pieejams tikai ‘’Sveču Istabā”. Nemainīgi augstu novērtēts ir arī mūsu daudzveidīgais aromātisko sveču piedāvājums.
Tuvojoties jebkuriem nozīmīgiem svētkiem un notikumiem, ‘’Sveču Istabas’’ plaukti tiek papildināti ar jaunām svecēm. Atbilstoši sezonai, ‘’Sveču Istabā’’ var iegādāties dekoratīvas sveces Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Lieldienām, Līgo svētkiem, kāzām, dārza svētkiem, Helovīniem, valsts svētkiem utt. Iespējama sveču pasūtīšana vairumā, kā arī piegāde uz mājām, pieejamas arī dāvanu kartes.
Ražotas tepat Latvijā, Dobelē, un katra no svecēm, kas atceļojusi līdz Rīgai, Sveču Istabai, plauktā tiek guldīta tikai ar labām domām un mīlestību! Atnāc pēc savas sveces, lai pārliecinātos, ka Sveču Istaba nav tikai veikals, bet gan īpaša Istaba, kurā mājo Mīlestība, Gaisma un Harmonija!

darba laiks

  • pr11:0020:00
  • ot11:0020:00
  • tr11:0020:00
  • ce11:0020:00
  • pk11:0020:00
  • se12:0016:00
  • sv-

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.