Site logo

VIP Paraplan LV, SIA

Maskavas iela 243 - 28, Rīga, LV-1019

apraksts

Lidojums ar paraplānu ir ekstremāls aktīvās atpūtas veids līdzīgi kā daudzi citi lidojumu veidi, piemēram, ar deltaplānu un gaisa balonu. Paraplan.lv komanda profesionāli darbojas iepazīšanās lidojumu jomā ar paraplānu. Augsts drošības līmenis. Savā darbā mēs ņemam vērā daudzus faktorus un balstāmies uz savu daudzgadējo lidojumu organizācijas pieredzi.
Lidojumu laiks- brīvdienas un svētku dienas ( no 9 –iem līdz pat saulrietam) un vienu-divas reizes nedēļā, darbadienās pēc 18-iem.
Laiku un lidojuma vietu mēs izvēlamies atkarībā no gaisa lidojumu nosacījumiem, laikapstākļu prognozēm, vēja stipruma un virziena un, protams, ņemot vērā pieteikumu skaitu (vismaz 5 pieteikumi uz konkrēto dienu).
Iegādājoties kuponu vai dāvanu karti, labāk iepriekš ( vēlams vismaz 7 dienas iepriekš) izvēlies vietu, kur Tu vēlētos lidot. Mēs organizējam lidojumus Spuņciemā, Slampē, Pienavā, Nākotnē un citās vietās. Spuņciemā mēs paceļamies līdz 450 metriem. Citās vietās līdz 450 metriem un augstāk. Vairāk informācijas skatīt www.paraplan.lv

ātrā saziņa

karte

Projekts Latvijā Radīts realizēts sadarbībā ar AS "Attīstības finanšu institūciju Altum”, Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" un Labklājības ministrijas atbalstu.

SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tas ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.

Projekts Latvijā Radīts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un cilvēkus ar īpašām vajadzībām,

nodrošinot bezmaksas iespējas informācijas un reklāmas izvietošanai projekta ietvaros.

Sadarbības iespēju un jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mums.